Adaptogenen


High Vibeology blends zijn gemaakt van adaptogenen: kruiden, planten en paddestoelen die lichaam en geest helpen om in balans te blijven. 
Adaptogenen staan bekend om hun vermogen om stress te reguleren en ontspannend te werken. Ze doen dit door het veranderen van de stressreacties van het lichaam en het verhogen van de weerstand tegen verschillende stressoren.
Hierbij hebben ze een directe werking op het hormoonstelsel, het zenuwstelsel en het immuunsysteem.

Daarnaast dragen adaptogenen bij aan een gezond slaapritme, een sterk immuun-systeem, gezonde cognitieve functies zoals de concentratie en het geheugen en zorgen ze voor meer energie en uithoudingsvermogen.

De naam adaptogeen is afgeleid van hun unieke vermogen om zich te adapten oftewel aan te passen aan jouw individuele behoeften en specifieke situatie. Zo leveren ze op een heel toegepaste manier een positieve bijdrage aan je welzijn. High Vibeology adaptogenen

Adaptogenen kennen een lange traditie van gebruik in o.a. de Ayurveda en de Traditionele Chinese Geneeskunde. Hun brede scala van toepassingen biedt op een natuurlijke wijze krachtige ondersteuning in het drukke, moderne leven.

Doordat je de poeders aan allerlei soorten eten en drinken kunt toevoegen, zijn ze heel makkelijk te integreren in je dagelijkse routine. Zo kun je ze bijvoorbeeld in je  thee, 
smoothie, latte, moon milk, sap of chocolademelk doen. Of roer ze door je yoghurt, havermoutpap, chia pudding of broodbeleg. Je kunt de poeders ook in gerechten zoals pannenkoeken, muffins en zoete en hartige snacks verwerken.


De blends zijn 100% natuurlijk, vegan, 
zonder enige toevoegingen en biologisch*.
(* behalve Astragalus, die afkomstig is uit wildpluk.)

 

High Vibeology adaptogenen Amsterdam Erika

 Ik ben Erika en ik heb met veel liefde High Vibeology gecreëerd. De blends worden door mij in Amsterdam bereid. 

Mijn grote passie is alles wat met welzijn te maken heeft en ik ben oneindig gefascineerd door het potentieel van de mens.

Twintig jaar geleden kwam ik bij een specialist in acupunctuur en Traditionele Chinese Geneeskunde omdat ik sinds mijn geboorte eczeem en allergie had. Reguliere artsen hadden me 
hormoonzalf voorgeschreven en zeiden dat ik ermee moest leren leven, maar ik wist dat ik kon genezen.
In die tijd werd ik voor het eerst met o.a. adaptogenen behandeld, al had ik toen nog geen idee wat ze waren. 

Na een tijd verdwenen alle
 symptomen. De behandelingen in combinatie met grote veranderingen in mijn leefstijl, vormden het begin van nieuw inzicht in mijn gezondheid en leven.  

Ik werd me ervan bewust hoe alles met elkaar verbonden is, van onze voeding, de producten die we op ons lichaam smeren, onze gedachten, emoties, habits en alles waarmee we een connectie maken. Het werd mijn levensmissie om mijn leven zo mooi, gezond, liefdevol, krachtig, vrij en overvloedig mogelijk te leven.

Als holistisch therapeut help ik mensen om volop in hun kracht te staan en hun hoogste potentieel te manifesteren. Door het transformeren van limiterende overtuigingen en blokkades op mentaal, fysiek en emotioneel niveau, kun je je bewust richten op het creëren van een high vibe of hoog frequentie leven. Dit is wanneer je steeds weer keuzes maakt die resoneren met je hart, met je authentieke zelf en je welzijn.

Daarnaast ben ik herbalist (kruidengeneeskundige) in opleiding.

Fijn dat je er bent en mocht je vragen hebben, dan kun je me altijd een bericht sturen!