High Vibeology Nederlands merk adaptogenen

ADAPTOGENEN

High Vibeology blends zijn gemaakt van adaptogenen: een unieke categorie kruiden en paddenstoelen die lichaam en geest helpen om in balans te blijven.

Ze staan bekend om hun vermogen om stress te reguleren door de stressreacties van het lichaam te veranderen en de weerstand tegen verschillende stressoren te verhogen.
Ze kunnen ontspannend of stimulerend werken, afhankelijk van wat je nodig hebt. Hierbij hebben ze een directe werking op het hormoonstelsel, het zenuwstelsel en het immuunsysteem. *

Adaptogenen kunnen op een krachtige manier helpen om je terug in je optimale natuurlijke staat te brengen.
Ze dragen bij aan mentale helderheid, een gezond slaapritme, goed functionerende cognitieve functies zoals de concentratie en het geheugen, de energiehuishouding en het uithoudingsvermogen.

Ook kunnen ze je ondersteunen om je dieper met je hart te verbinden en je meer geaard en verbonden met je lichaam te voelen.

High Vibeology I am calm adaptogenen

WEERBAARHEID

De naam adaptogeen is afgeleid van hun unieke vermogen om zich te adapten oftewel aan te passen aan jouw individuele behoeften en specifieke situatie. Zo leveren ze op een heel toegepaste manier een positieve bijdrage aan je welzijn.

Adaptogenen kennen een lange traditie van gebruik in o.a. de Ayurveda, Traditionele Chinese Geneeskunde en verschillende stromingen van de kruidengeneeskunde. Hun brede scala van toepassingen biedt op een natuurlijke wijze efficiënte ondersteuning in het drukke, moderne leven.

Je kunt de kruidenpoeders aan allerlei soorten eten en drinken toevoegen, waardoor ze heel makkelijk te integreren zijn in je dagelijkse routine. Zo kun je ze bijvoorbeeld in je smoothie, latte, moon milk, thee, sap of chocolademelk doen. Of roer ze door je yoghurt, havermoutpap, chia pudding of broodbeleg. Je kunt de poeders ook in gerechten zoals pannenkoeken, muffins en zoete en hartige snacks verwerken.

High Vibeology adaptogenic blends from Amsterdam

LICHAAM & GEEST

De blends zijn 100% natuurlijk, vegan en biologisch geteeld (behalve Astragalus die afkomstig is uit wildpluk) zonder enige toevoegingen.
Ze zijn verkrijgbaar in vier varianten:

I am calm: voor ontspanning, een goede nachtrust en innerlijk balans. Ondersteunt een gezond zenuw- en hormoonstelsel.
Met Ashwagandha, Reishi, Tulsi en Brahmi.

I am focused: voor mentale helderheid, concentratie en geheugen. Geeft op een subtiele manier energie, zowel mentaal als fysiek.
Met Lion’s Mane, Brahmi, Tulsi en Maca.

I am energized: voor energie en uithoudingsvermogen tijdens fysieke en mentale inspanning. Draagt bij aan herstel na het sporten.
Met Chaga, Moringa, Maca en Astragalus.

I am glowing: voor de huid en het immuunsysteem, met voedingsstoffen die de huid van binnenuit voeden en beschermen.
Met Tremella, Reishi, Chaga, Maitake, Lion’s Mane, Shiitake en Cordyceps.