Erika Broz High Vibeology adaptogenen Amsterdam

DE FOUNDER

Ik ben Erika en ik heb met veel liefde High Vibeology gecreëerd, een Amsterdamse holistische lifestyle brand met blends van medicinale paddenstoelen en kruiden.

Mijn grote passie is alles wat met welzijn te maken heeft en ik ben oneindig gefascineerd door het potentieel van de mens.

Twintig jaar geleden kwam ik bij een specialist in acupunctuur en Traditionele Chinese Geneeskunde omdat ik sinds mijn geboorte chronisch eczeem had en voor van alles allergisch was.
Reguliere artsen hadden me hormoonzalf voorgeschreven en zeiden dat ik ermee moest leren leven, maar ik wist dat ik kon genezen. In die tijd werd ik voor het eerst met o.a. adaptogenen behandeld. Na een tijd verdwenen alle symptomen.
De behandelingen in combinatie met grote veranderingen in mijn leefstijl, vormden het begin van nieuw inzicht in mijn gezondheid.

Ik werd me ervan bewust hoe alles met elkaar verbonden is, van onze voeding, de producten die we op ons lichaam smeren, onze gedachten, emoties, habits en alles waarmee we een connectie maken.

High Vibeology adaptogenen Erika Broz

HOLISTISCH LEVEN

Een periode van langdurige slapeloosheid en stress tijdens mijn studie bracht me jaren later enorm uit balans. Een radicale realignment met de leefstijl die ik nodig had, absolute toewijding en veel geduld brachten me uiteindelijk weer in evenwicht.

Sindsdien is mijn levensmissie om zo authentiek, mooi, gezond, liefdevol, krachtig, vrij en overvloedig mogelijk te leven.

Als holistisch wellness coach help ik mensen om volop in hun kracht te staan en hun hoogste potentieel te manifesteren. Door eerst limiterende blokkades op mentaal, fysiek en emotioneel niveau te transformeren, kun je bewust een high vibe of hoog frequentie leven creëren. Dit is wanneer je steeds weer keuzes maakt die resoneren met je hart, met je authentieke zelf en je welzijn.

Daarnaast ben ik kruidengeneeskundige in opleiding.

Fijn dat je er bent en wil je iets vragen of iets met me delen, stuur me een bericht!

Veel liefs,
Erika