Reviews — reviews RSSI am energized: Love the adaptogens

I'm loving the adaptogens! I could feel the high frequency coming from the blends even before I started taking them. I've been all up here and I'm finding they help me get back into the body. My kapha was elevated..

Lees verderI am focused: heerlijke producten!

Wat een fijn spul verkoop je, ik ben er helemaal verliefd op! Je producten zijn werkelijk waar heerlijk! Het geeft ook net een extra smaakje. En super lief dat je ook die kaartjes erbij doet, het heeft zo echt een personal touch! Sinds ik het gebruik

Lees verderI am glowing: I AM GLOWING!

Na een week gebruik van de I AM GLOWING merkte ik al het verschil. Mijn lippen zijn bijna niet meer droog en mijn huid een stuk meer egaal. Ik kreeg complimenten dat ik zo goed uit zie en het valt me echt op dat ik sinds het..

Lees verderI am infinite: alles uitgeprobeerd!

Ik heb alle blends 2 maanden geprobeerd en kan uit ervaring zeggen dat de blends inderdaad de uitwerking hebben waar ze voor bedoeld zijn. Ik heb zelf best wat jaren ervaring met verschillende soorten adaptogenen en deze blends zijn van..

Lees verderI am focused & I am energized

Ik voel me bij de I AM FOCUSED en de I AM ENERGIZED op een fijne, blije manier meer alert en opgewekt. Zonder de hartkloppingen die ik van koffie krijg en geen dip erna. De I AM FOCUSED helpt me met helder concentreren tijdens werk.

Lees verder